Author photoAdrian Gubčo 09.02.2018 13:00

Construction update: Panorama Business III, 5.-6.2.2018

Ďalší z veľkých aktuálnych projektov v rastúcom bratislavskom downtowne je kancelársky komplex Panorama Business III od developera J&T Real Estate (JTRE). Práce napredujú relatívne pomaly, napriek tomu je však dokončenie plánované už na tento rok.

Budova má pätnásť nadzemných podlaží, pričom prvých niekoľko podlaží je okrem komerčného parteru venovaných nadzemnému parkovaciemu domu. Objekt poskytne 22.000 štvorcových metrov administratívnych plôch, 380 parkovacích miest v spomínanej garáži a ašpirovať bude na certifikát LEED Gold. Architektúru má na starosti štúdio GFI.

Panorama Business III nebude vysoko pravdepodobne patriť k najpríťažlivejším budovám, jedinou zaujímavosťou je azda len pomerne grandiózny vstup do budovy. Zatiaľ najtraktívnejším projektom developera v oblasti sa javí byť polyfunkčný komplex Triangel, s ktorého návrhom vyhralo v súťaži štúdio Compass Architekti. Nateraz je však veľmi zložité predvídať dátum realizácie, čo je ešte viac posilnené nedávnym zriadením parkoviska na pozemku, kde by mal Triangel vyrásť. 

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Pohľad z Twin City Tower (6.2.2018)
  • Zdroj: J&T Real Estate

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube