Author photoAdrian Gubčo 18.07.2022 20:19

Staň sa súčasťou YIM.BA

YIM.BA – Yes In My Bratislava už roky pravidelne informuje o rozvoji Bratislavy, nových projektoch a zaujímavej architektúre, ktorá pribúda v metropole Slovenska. Články na portáli pomáhajú rozvíjať potrebnú diskusiu o budúcnosti mesta. Teraz máš príležitosť prispieť do debaty aj Ty – a zároveň sa stať členom alebo členkou tímu, ktorý obsah na YIM.BA tvorí.

YIM.BA vznikla zo skromných začiatkov – ako drobný blog nadšencov výstavby v Bratislave. Hoci to bolo takmer pred ôsmimi rokmi, doteraz s rovnakou, ba ešte s rastúcou energiou informuje o developmente a o zmenách, ktoré menia toto mesto. Za tú dobu sa z malého blogu stal omnoho väčší portál a z písania pre pár kamarátov sa stal zdroj, ktorý má dosah na verejnú mienku a diskusiu o rozvoji Bratislavy. To je však stále ešte len začiatok.

Ambície portálu sú väčšie. Vďaka vstupu do mediálnej skupiny Startitup Group získala YIM.BA dostatok zdrojov aj know-how k ďalšiemu rastu a vybudovaniu špičkového webu, ktorý bude kľúčovým zdrojom v informovaní o výstavbe a realitnom trhu na Slovensku. Možné to je vďaka tímu profesionálov, ktorý okolo webu vzniká a ďalej zvyšuje rozsah aj kvalitu obsahu. Dnes to už nie je len o zakladateľovi, ale aj o skvelej skupine nadšencov Bratislavy, ktorí takýmto spôsobom pracujú na tom, aby sa metropola posunula ďalej.

Medzi týchto výnimočných ľudí môžeš patriť aj Ty. Aj naďalej budujeme tím šikovných a zapálených autorov a autoriek, ktorí majú čo ponúknuť – v prvom rade vedia vynikajúco písať, ale zároveň ich spája zvedavosť, chuť rozširovať si obzory, vôľa vybudovať si meno a prispieť k zmene prostredia okolo seba. Ak máš pocit, že ide o vlastnosti, ktoré Ťa opisujú, potom ide o ideálne miesto pre Teba.

Ako redaktor alebo redaktorka budeš písať o významných bratislavských projektoch, stretávať sa s developermi, architektmi, odborníkmi na reality alebo politikmi, staneš sa priekopníkom, odhaľujúcim najnovšie trendy v tvorbe lepšieho mesta, a tvárou, ktorá bude rešpektovaná v jednom z najvýznamnejších oborov biznisu na Slovensku. Dostaneš sa na výnimočné miesta, kde bol len málokto (napríklad na strechy najvyšších veží, do podzemia historických bánk alebo do najluxusnejších bytov v Bratislave), a získaš skúsenosti z práce s mediálnymi expertmi.

Okrem toho, že kvalitu vyžadujeme, kvalitu aj ponúkame. Pracovať budeš v modernom prostredí v skvelom kolektíve, ktorý ti pomôže rásť, no bude ťa aj rešpektovať. Startitup Group je neúprosne rastúca a rozvíjajúca sa skupina, a to všetko pri zachovaní si ľudskej tváre a výborných medziľudských vzťahov.

YIM.BA píše ďalšiu kapitolu vo svojom príbehu. Ak chceš byť súčasťou vzniku jedinečnej značky a pomôcť ju vybudovať, čím sa sám či sama posunieš, potom sa nám ozvi. Naša práca nie je len o sedení za počítačom a bezduchom ťukaní. Je to misia, na konci ktorej je lepšia Bratislava.

 

Ak Ťa ponuka zaujala, píš na: adrian@yimba.sk

 

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Kategórie

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube