Author photoRED 03.10.2023 15:56

Hlasovanie verejnosti o najlepšie slovenské interiéry INSAID AWARDS odštartovalo

Štvrtý ročník súťaže o najlepšie slovenské interiéry INSAID AWARDS 2023 sa blíži do finále. Laureátov v 6 kategóriách vyhlási porota 20. októbra počas galavečera, ktorý bude súčasťou 1. festivalu o interiéroch na Slovensku INTEBOLD. O svojom favoritovi má teraz možnosť rozhodnúť aj verejnosť.

Zdroj: SAID

Zdroj: SAID

Najlepšie slovenské interiéry na jednom mieste

INSAID AWARDS 2023 priniesol takmer 100 prihlásených návrhov a realizácií od profesionálov i študentov. Všetky posúdila medzinárodná odborná porota a vytvorila tak shortlist finalistov v 6 kategóriách:

  • Privátny interiér

  • Verejný interiér

  • Pracovisko

  • HoReCa

  • Výstavy a showroom

  • Študent

 

Spomedzi nich, po osobných obhliadkach, vyberie víťazov. O svojom favoritovi môže rozhodnúť aj verejnosť - hlasovaním na stránke organizátora INSAID AWARDS.

Cieľom súťaže je demonštrovať najinovatívnejšie a najzaujímavejšie projekty v oblasti interiérového dizajnu, rozšíriť povedomie o kvalitnom interiérovom dizajne a spájať profesionálov. Práve s týmto cieľom a narastajúcim záujmom o interiérový dizajn, sa viaže aj rozhodnutie organizátorov, rozšíriť svoje aktivity. Slávnostný galavečer sa tak stal pomyselnou čerešničkou na programe podujatia, ktoré má ambíciu byť najväčšou udalosťou so zameraním na interiéry na Slovensku - INTEBOLD festival.

 

INTEBOLD festival - inšpiratívny program a rečníci z celého sveta

Počas 1. ročníka festivalu o interiéroch INTEBOLD na účastníkov festivalu čakajú atraktívny program. Dva dni (20. a 21. októbra) nabité interaktívnymi prednáškami, prezentáciami a kreatívnymi aktivitami. Festival sa bude konať v  industriálnych priestoroch Design Factory, Dve sýpky v Bratislave.

 

Zdroj: SAID

 

Program festivalu

„Sme radi, že môžeme na Slovensku predstaviť formát akým je INTEBOLD festival pre profesionálov z odboru i milovníkov interiérov. Vzniká v spolupráci s European Council of Interior Architects, s ktorou vytvárame aj iné projekty na posilnenie povedomia o profesii interiérového dizajnéra/architekta,“ povedala Martina Uhrinova, prezidentka Slovenskej asociácie interiérových dizajnérov (SAID), organizátora podujatí. „Veríme, že festival bude dobrým impulzom pre hlbší záujem a rozvoj kvalitnej tvorby interiérov orientovaných na človeka. Isto prinesie nové inšpirácie, poznatky a príležitosti pre našich členov, ako aj pre celú interiérovú a architektonickú komunitu.“

 

Zdroj: SAID

 

Vstupenku na 1. festival o interiérovom dizajne je možné zakúpiť na www.intebold.com. Organizátor si pre návštevníkov ku každej vstupenke pripravil darček v podobe magazínu slovenských interiérov INTEBOLD.

 

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Kategórie

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube