Author photoAdrian Gubčo 18.07.2018 09:30

Construction update: Pekná Vyhliadka, 05.07.2018

Ďalším dúbravským rezidenčným projektom je Pekná Vyhliadka, jeden zo skupiny developmentov od developera Archikód prepojeného s architektonickou kanceláriou Vavrica Architekti. Prvá fáza je vo fáze hrubej stavby, začína sa s realizáciou fasády.

Prvá etapa projektu predstavuje deväťpodlažný bodový dom s 52 bytmi a polyfunkčným parterom. Z tohto množstva je voľných ešte 13 bytov, cenovky sú približne na úrovni dvetisíc eur za štvorcový meter, čo je menej, ako pri podobných projektoch v lokalitách bližšie k centru. Relatívne slušne ide predaj obchodných priestorov, zo šiestich s celkovou výmerou vyše 370 metrov štvorcových je voľný už iba jeden. Developer očakáva, že sa tu objaví supermarket, kaviareň a ďalšie služby. V garáži vznikne 77 parkovacích miest. Dokončenie prvej fázy sa očakáva v 1Q 2019.

Na túto prvú časť projektu neskôr nadviažu ešte ďalšie dve, pričom druhá z nich bola predstavená len nedávno. Tá prinesie ďalších 77 bytov, ale aj zväčenie počtu obchodných jednotiek, čím vznikne malé námestíčko.

Pekná Vyhliadka je akýmsi komerčným centrom a vyvrcholením idey "Záhradné Mesto", teda obytného súboru v dotyku so zeleňou blízkych zalesnených kopcov. Všetky projekty v oblasti sa vyznačujú triezvou mierkou a architektúrou, čo po doplnení vybavenosti v budúcnosti urobí z tejto časti mesta celkom príjemné miesto pre život a vhodné prechodové územie do zelených území v okolí.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Budúca obchodná pasáž
  • Pohľad z projektu Archikódu Záhradné Vily.
  • Pohľad na Peknú Vyhliadku z projektu Tarjanne, developerskej prvotiny YIT Slovakia v Bratislave
  • Zdroj: Archikód

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube