Author photoAdrian Gubčo 07.04.2020 14:40

J&T Real Estate poďakovalo bojovníkom proti koronavírusu

Developer J&T Real Estate v piatok už po druhýkrát verejným spôsobom poďakovalo všetkým tým, ktorí bojujú proti pandémii koronavírusu COVID-19. Na fasáde budovy Tower 115 rozsvietil veľké srdce, kým na LED obrazovke na budove Landererova 12 spustil animáciu Srdce pre hrdinov.

Zdroj: J&T Real Estate

Zdroj: J&T Real Estate

Na podnet JTRE a Prvej penzijnej správcovskej spoločnosti Poštovej banky do tejto aktivity zapojili spoločnosti IBM, Pfizer a LBG, ktoré v budove sídlia. Zobrazená grafika mala predstavovať symbolický odkaz vďaky zdravotníkom, hasičom, policajtom, vojakom, predavačom, pracovníkom v zásobovaní, odvoze komunálneho odpadu či vodičom MHD, autobusov, vlakov, kamiónov a ďalším.

Srdce pre hrdinov prvýkrát svietilo nad Bratislavou v piatok 27. marca večer a opäť sa rozsvietilo aj v piatok 3. apríla od 20. do 22. hodiny. V tom istom čase v prvý aprílový piatok bola prvýkrát premietaná animácia na LED fasáde.

Ako vyjadril developer, verí, že aj takýto symbol solidarity povzbudí všetkých, od lekárov a sestričiek až po predavačky a vodičov, pomôže rozšíriť povedomie o ich každodennom výkone a podnieti ostatných ľudí, aby neboli ľahostajní, zapojili sa v rámci svojich možností do dobrovoľníckych aktivít a pomohli tak čo najskôr vrátiť našu krajinu do bežného života.

V rámci ostatného rozsvecovania grafiky developer umožnil novinárom prístup na strechu kancelárskeho komplexu Pribinova 19 (predtým známeho ako Panorama Business II). Z tohto miesta bola dobre viditeľná celá Tower 115, ale aj veže Panorama Towers či blízka časť downtownu. Už čoskoro, po dokončení všetkých rozostavaných developmentov – predovšetkým Sky ParkuEurovey II – bude výhľad ešte zaujímavejší a okolie pôsobiť dojmom moderného mesta 21. storočia.

Ešte predtým však musí Bratislava (a celý svet) prekonať vážnu zdravotnú krízu. Aj symbolické kroky, ako je výraz vďaky zo strany developera (na druhej strane, nielen on podporuje mesto či verejnosť aj prakticky, peniazmi či materiálom), prispievajú k boju proti vírusu, ktorý nepochybne zmení ceú spoločnosť i mesto.

 

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube