Author photoAdrian Gubčo 22.03.2018 13:00

J&T Real Estate mení korporátnu identitu

Developer J&T Real Estate, tak ako aj ostatní veľkí bratislavskí developeri v poslednej dobe, mení korporátnu identitu. K tomu patrí intenzívnejšie používanie skratky JTRE, alebo nová webstránka, ktorá je síce aktuálnejšia ako pôvodná, ale poskytuje len málo nových informácii.

Zdroj: J&T Real Estate

Zdroj: J&T Real Estate

Jednou z nich je napríklad posun dokončenia realizácie projektu Triangel - polyfunkčného komplexu v dotyku s Euroveou od štúdia Compass Architekti (a po architektonickej stránke asi to najlepšie, čo JTRE navrhlo stavať) - až na rok 2022, ale aj nová vizualizácia projektu Eurovea II, ktorá obsahuje zástavbu na severnej strane Pribinovej ulice. Malo by ísť o dva polyfunkčné domy s prevažujúcou rezidenčnou funkciou od štúdia GFI, a.s.. Úroveň Triangla tieto domy nedosahujú.

Od stránky JTRE očakávam viac informácii - bolo by už načase začať informovať o finálnom výzore projektov ako Klingerka II alebo River Park II, ktoré patria ku kľúčovým bratislavským developmentom a oba sú už na rysovacích doskách, resp. developer má ich dizajny už nachystané.

Oficiálna webstránka tu.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube