Author photoAdrian Gubčo 31.08.2018 08:30

Construction update: Vila Ľadová, 29.8.2018

Sympatický projekt Vila Ľadová od developera VI Group už začína dotvárať lokalitu Šancovej a Ľadovej ulice. Viditeľné rastú prvé nadzemné podlažia.

Vila Ľadová vzniká na pretiahnutom pozemku, spájajúcom vyššie menované ulice, kde vytvorí obytný súbor pozostávajúci z dvoch objektov. Vyšší, sedempodlažný objekt vznikne od Šancovej ulice, štvorpodlažný od Ľadovej. Celkový počet bytov je 34, z toho 22 vo väčšom bloku a 12 v menšom. Voľných je už len päť bytov, čo je v danom štádiu výstavby solídny úspech, treba však povedať, že VI Group vo všeobecnosti zaznamenáva dobré predaje svojich projektov. Súčasťou Vily Ľadovej budú okrem bytov aj obchodné priestory, budúci obyvatelia budú mať k dispozícii zeleň vo vnútrobloku, parkovanie je riešené v podzemí. Projekt by mal byť dokončený v 3Q 2019.

Architektonicky budova veľmi dobre zapadne do okolitej zástavby, pozostávajúcej z kombinácie mestských nájomných domov z prvej polovice 20. storočia a reliktov niekdajšej vinohradníckej zástavby z predošlých období. Keďže developer VI Group je prepojený aj s architektonickou kanceláriou, návrhy sú riešené priamo pod patronátom spoločnosti. V tomto prípade je to jednoznačne pozitívom, ak je výsledkom projekt ako Vila Ľadová.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: VI Group

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube