Author photoPR 10.08.2020 09:30

Rezidenčný projekt Jégého alej ponúka bývanie v širšom centre Bratislavy

Pre mnohých je ideálnym miestom pre bývanie v meste jeho širšie centrum, pretože môžu každodenne využívať kompletnú ponuku mestských služieb a širokú škálu občianskej vybavenosti. Častokrát je od vášho bydliska doslova len pár krokov materská alebo základná škola, zdravotnícke zariadenia, obchody alebo športoviská a obľúbené reštaurácie. Veľkým bonusom sú v blízkosti zastávky verejnej hromadnej dopravy, ktoré umožňujú obyvateľom mesta bezproblémovú a častokrát aj bez emisnú dopravu po meste bez využitia automobilu.

Zdroj: FINEP

Zdroj: FINEP

Nová etapa, v poradovom čísle päť, rezidenčného projektu Jégého alej, tieto vyššie prezentované špecifikácie ponúka. Aj napriek tomu, že ide o projekt v širšom centre mesta, tak už dnes ponúka svojím obyvateľom veľmi kľudný vnútroblok plný zelene a detských ihrísk. Ako bonus k tomu všetkému dostanete vo vnútrobloku novú vybudovanú privátnu záhradu, ktorá je dokonale odizolovaná od ruchu okolia a vy tu budete mať kľud a vaše deti budú mať svoje bezpečné miesto na hranie. A vy si môžete užiť svoju kávu z neďalekej kaviarne. Záhrada vznikne na priestoroch bývalého brownfieldu a dlhodobo nevyužívanej plochy. Pod záhradou nájdu rezidenti garážové státia určené pre majiteľov nehnuteľností.

Mestský nádych bývania odráža aj blízkosť obchodného centra OC Central, ktoré rezidentom ponúka všetky služby a potreby, ktoré pre svoj každodenný život v modernej európskej metropole človek potrebuje. A nezabudnite k tomu pridať ešte skvelú dostupnú sieť verejnej hromadnej dopravy, ktorú sme už na začiatku článku spomínali. Pre mnohých je takéto miesto ideálnou mestskou lokalitou nie len pre ich  vlastné rodinné bývanie, ale taktiež pre investície do bývania v podobe investičného bytu pre nájomné bývanie v meste, ktoré je ekonomickým stredobodom Slovenska.

 

Zdroj: FINEP

 

Pre všetko uvedené má rezidenčný projekt Jégého alej a jeho aktuálna piata etapa všetky predpoklady byť skvelou „adresou“ v Bratislave. V aktuálnej predávanej etape nájdete všetko, čo od modernej mestskej rezidenčnej výstavby očakávate. Čiže kvalitné bývanie, modernú architektúru, premyslené dispozície bytov od tých najmenších až po veľké rodinné, rovnako tak aj garážové státia pod domom a potom už len výťah a ste doma vo svojom kráľovstve.

Projekt Jégého alej pozostáva z piatich domov, z ktorých sa momentálne predávajú byty a apartmány v objekte A a B. Neskôr budú zaradené do predaja aj ďalšie byty a apartmány v ďalších pripravovaných objektoch.  Jeden z nich je aj historicka budova Cvernovky, ktorá fungovala už od roku 1901 ako priadiareň. Stavba s viac ako storočnou tradíciou bude opravená s dôrazom na zachovanie osobitného charakteru budovy.

 

Zdroj: FINEP

 

V rámci celej oblasti pribudnú k existujúcim obchodom a službám ďalšie obchody, ktoré obyvateľom ponúknu miesta na posedenie s priateľmi, nákupy či relaxáciu. Všetko tak budete mať iba pár krokov od Vášho domova.

Bývanie v ďalšej etape Jégého aleje v bratislavskom Ružinove nemá chybu. Doprajte si ho tiež a viac informácií získajte na www.finep.sk alebo sa ozvite priamo developerovi a dohodnite si v jeho klientskom centre schôdzku. Pretože tak začne vaša cesta k vášmu nového bývaniu, ktoré spĺňa všetky očakávania a sny o modernom bývaní v meste pri Dunaji.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube