Author photoAdrian Gubčo 07.06.2019 12:00

Facebook YIM.BA - Yes In My Bratislava jedným z najvplyvnejších v Česko-Slovensku

Facebookova stránka YIM.BA - Yes In My Bratislava patrí k najvplyvnejším facebookovym stránkam v segmente real-estate, developmentu a komerčných nehnuteľností v celom česko-slovenskom priestore. Konkurovať jej dokážu len stránky nákupných centier.

Na základe výpočtu miery interakcie, pozostávajúcej zo sumáru komentárov, likeov a zdieľaní v sledovanom období (1Q 2019) vyplýva, že YIM.BA je tretia, ďaleko pred porovnateľnými stránkami či médiami. Na prvom, druhom aj štvrtom až šiestom mieste sú stránky nákupných centier s aktívnym marketingom a ponukou produktov či zliav, čo zvyšuje ich mieru interakcie.

Na základe týchto štatistík je možné čiastočne odhadnúť vplyv danej stránky na trh či komunitu. V prípade YIM.BA to znamená, že obsah publikovaný na webstránke má reálny ohlas na bratislavskom facebooku a stránka prináša témy, ktoré sú predmetom veľkého záujmu publika.

Zaujímavé je, že tieto výsledky boli dosiahnuté pri minimálnych nákladoch na reklamu, obsah sa teda šíri najmä organicky. Odozva verejnosti môže byť braná ako doklad dobrej úrovne informácií aj formy ich prezentovania.

YIM.BA pripravuje na najbližšie obdobie ďalšie zmeny a úpravy, ktoré by mali prispieť k lepšiemu zážitku z návštevy stránky. Prvé viditeľné zmeny by sa mali objaviť ešte v priebehu leta.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Autor: Gabriel Tóth

Súvisiace články

Kategórie

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube