Author photoAdrian Gubčo 15.06.2018 13:30

Aké zmeny ukáže nový Google StreetView?

Spoločnosť Google oznámila, že v priebehu toho leta sa do ulíc slovenských krajských miest vrátia autá, tvoriace snímky pre službu StreetView. Naposledy vznikli takéto snímky v roku 2014 (nerátajúc niekoľko turistických atrakcií z neskorších období).

Zdroj: Google

Zdroj: Google

V roku 2014 sa už rozbiehala rozsiahla výstavba na mnohých miestach Bratislavy, ktorá začala meniť celé lokality. Porovnanie medzi rokmi 2014 a 2018 bude nepochybne mimoriadne zaujímavé - či už to budú pohľady na Twin City, rozostavanú Stanicu Nivy, Zuckermandel, zónu okolo Panorama City, Bratislava, Sky Park, Slnečnice a mnoho ďalších.

Na druhej strane, v oblasti verejných priestranstiev nastanú zrejme len minimálne zmeny, azda s výnimkou okolia Štúrovej ulice. V tom má Bratislava - hlavné mesto SR stále obrovské rezervy a zatiaľ nepatrí k rade miest po celej planéte, ktoré zlepšujú verejný priestor a myslia na svojich obyvateľov.

Už len verme, že autá Googlu si prejdú skutočne celú Bratislavu a že ani jedna lokalita nebude prehliadnutá, ako sa to stalo v minulosti.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube