Author photoAdrian Gubčo 07.02.2018 09:00

Construction update: Pari, 5.2.2018

Projekt rekonštrukcie objektu na Páričkovej ulici, Pari, od developera YIT Slovakia, konečne postúpil natoľko, že sa odhalila uličná fasáda. Prvá časť transformácie niekdajšieho areálu Cvernovky sa tak chýli ku koncu.

V Pari sa nachádza celkovo 88 jednotiek, z toho 43 bytov a 45 apartmánov. Najviac jednotiek je dvojizbových, pričom projekt ako taký cieli predovšetkým na mladých ľudí, hľadajúcich všetky výhody mestského života v blízkosti a dostupnosť služieb, ktoré vzniknú aj v parteri objektu. Tomu zodpovedá cenník, ktorý dosahuje hodnotu až 3-tisíc eur za štvorcový meter. Napriek tomu, voľných ostáva už len 18 bytov. Dokončenie rekonštrukcie a kolaudácia sa očakáva v priebehu tohto leta.

Revitalizácia areálu Cvernovky bude po dokončení Pari pokračovať ďalšou rekonštrukciou: tentokrát sa novej podoby dočká historická budova bývalej Pradiarne, ktorá sa premení na kancelársky komplex Pradiareň 1900. Okrem toho sa začne aj výstavba podzemnej garáže a námestia, ktoré bude tvoriť centrálny bod celého zámeru Zwirn, ktorý premení opustený mestský blok na plnohodnotnú súčasť mestskej zástavby v susedstve nového centra Bratislavy.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: YIT Slovakia

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube