Author photoAdrian Gubčo 20.03.2018 08:30

Construction update: Seberíniho, 13.3.2018

V srdci Ružinova výrazne podrástol rezidenčný projekt Seberíniho, za ktorým stojí spoločnosť BUMACO, s.r.o., patriaca do portfólia firiem vedenia stavebnej spoločnosti Hornex. Po dlhoročných ťahaniciach kvôli spusteniu výstavby ide realizácia teraz veľmi rýchlo.V srdci

Seberíniho pozostáva z trojice objektov, vznikajúcich na dlhodobo prázdnom a nevyužitom pozemku, v susedstve zástavby zo začiatku 21. storočia. Budovy majú od sedem do štrnásť nadzemných podlaží, celkovo obsahujú 114 bytov (resp. apartmánov). Predajnosť je výborná, ako voľných developer deklaruje už len sedem bytov. Klienti musia oceniť nielen lokalitu vo všeobecne populárnom Ružinove, ale aj pomerne dobrý štandard či kvalitné dispozície, ktorých garanciou je ruka skúseného architekta Petra Moravčíka (autora oceňovaných projektov ako Rozadol či Villinki). Projekt bude pôsobiť veľmi vkusne aj z exteriéru, výzor by nemalo zásadne narušiť ani parkovanie, ktoré bude lokalizované predovšetkým v podzemnej garáži. Na prízemí vznikne niekoľko obchodných prevádzok. Dokončenie sa očakáva v priebehu roka 2019.

Seberíniho predstavuje príklad pozitívneho zahustenia lokality, ktoré (po dokončení vyvolaných investícii) môže lokalitu pozdvihnúť. Je zároveň veľmi príjemné, že sa projekt vyznačuje vysokou architektonickou úrovňou.

To je dané uvedomelým developerom, ktorý sa aj pri iných projektoch obracia na kvalitné tímy - v prípade pripravovanej novej štvrte v Malackách zvolal medzinárodnú urbanistickú súťaž, podľa informácii, ktoré mám, pripravuje zaujímavý projekt aj v bratislavskej Dúbravke. Takémuto developerovi tak možno len držať palce v jeho ďalších snahách.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Blok A.
  • Blok A.
  • Blok B.
  • Blok B.
  • Blok C.
  • Blok C.
  • Zdroj: BUMACO, s.r.o.

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube