Author photoAdrian Gubčo 05.02.2018 09:00

Construction update: Galvaniho Dvory, 1.2.2018

Výstavba projektu Galvaniho Dvory, ktorý rastie na Trnávke, pokročila. Nový rezidenčný komplex čoskoro doplní zástavbu nových bytových domov, ktoré sa v tejto lokalite nachádzajú.

Bytový komplex bude po dokončení obsahovať 231 obytných jednotiek na maximálne desiatich nadzemných podlažiach. Najvyššia časť bude orientovaná do Galvaniho ulice, najnižšie budú sekcie orientované do nových vnútroblokov, kde vzniknú menšie oddychové priestory, založené na parkovacej platforme.

Štandard je skôr priemerný a odráža lokalitu, v ktorej projekt vzniká - transformačný priestor medzi obytnými štvrťami a priemyselnou časťou Bratislavy. To isté možno povedať aj o architektúre komplexu. V parteri budovy bude absentovať občianska vybavenosť, v prípade ktorej sa developer spolieha na okolie.

Developer Macho Consulting odhaduje ukončenie výstavby na prvý štvrťrok 2019. Vzhľadom na absenciu zástavby na okolitých pozemkoch je možné predpokladať, že Galvaniho dvory neskôr doplnia ďalšie bytové domy pozdĺž tejto potenciálne veľmi významnej ulice.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: Macho Consulting

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube