Author photoPR 11.04.2022 10:00

Mozaika Galvaniho ulice sa zmení. Nový projekt GALVANIA rezidencie zamieša karty na trhu s bývaním

Dopyt po bytoch v lokalite pri Avion shopping parku stále rastie. Počet voľných plôch na výstavbu tu klesá na minimum, a keď sa objaví nový projekt rezidenčného bývania, reakcia kupujúcich je okamžitá. Mnohé rezidenčné projekty v tejto lokalite sú už beznádejne vypredané.

Zdroj: Galvania rezidencie

Zdroj: Galvania rezidencie

GALVANIA rezidencie so stavebným povolením

Mozaika výstavby okolia Galvaniho ulice sa mení aj vďaka novej ponuke rezidenčného bývania pod názvom GALVANIA rezidencie. Na stavebnom pozemku s rozlohou 14 910 m2 vyrastie 285 bytov a cez 700 m2 obchodných priestorov. Stavebné práce odštartujú v lete tohto roka a v ponuke budú 1 izb., 2 izb. a 3 izb. byty a apartmány.

Developerom projektu je TATRA REAL, a.s., spoločnosť s viac ako 27 ročnými skúsenosťami na trhu s nehnuteľnosťami. Stavil na jednu z najkvalitnejších mestských častí na bývanie, na mestskú časť Ružinov-Trnávka. Je tu dobre zvolený mix zelených plôch, zástavby, služieb a lokalita je známa s veľmi dobre vybudovanou sociálnou a dopravnou infraštruktúrou. Výborné zázemie občianskej vybavenosti (IKEA, Avion Shopping Park), dobrá infraštruktúra, gastro prevádzky, fitness centrá, ponuka škôl a predškolských zariadení – to sú nezanedbateľné benefity pre mladé rodiny a aktívnych ľudí.

„Našou víziou je vytvoriť ľuďom podmienky na kvalitné bývanie. Sme si vedomí, že pri výbere bývania nezohrávajú úlohu iba dobré dispozície bytu. Dnes sa kladie dôraz aj na širšie okolie a lokalitu bývania, dostupnosť občianskej vybavenosti, parkové úpravy, oddychové zóny, celkové architektonické riešenie projektu,“ uviedol Jaroslav Šuveg, generálny riaditeľ TATRA REAL, a.s.

Benefitom bývania v tejto lokalite je blízkosť do AVION Shopping parku, ktorá ponúka svojim rezidentom aktívne vyžitie a služby pre mladých ľudí, ktorí sú zapálení pre mestský život, chcú bývať na mieste, kde sa niečo deje.

 

Zdroj: Galvania rezidencie

 

Výhodná investícia. Registrácia záujmu o byty odštartovala

„Vieme, že v prípade dobrej investície do nehnuteľností platí, že byť medzi prvými sa oplatí. Záujemcovia o bývanie v projekte GALVANIA rezidencie sa už dnes môžu zaregistrovať na stránke www.galvania.sk. O ponuke a benefitoch bývania budú vedieť ako prví,“ dodal na záver Jaroslav Šuveg, generálny riaditeľ TATRA REAL, a.s.

 

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: Galvania rezidencie
  • Zdroj: Galvania rezidencie
  • Zdroj: Galvania rezidencie
  • Zdroj: Galvania rezidencie

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube