Author photoAdrian Gubčo 19.02.2018 08:30

Construction update: Starý Háj, 6.2.2018

K dosiahnutiu štádia hrubej stavby sa blíži petržalský projekt Starý Háj od developera VI Group. Ide o ďalší z bytových domov v prudko sa meniacej lokalite v severnej časti Petržalky.

Výstavba je aktuálne na úrovni ôsmeho nadzemného podlažia z deviatich. Doskový bytový dom sa skladá so 126 bytov, ktoré sa kompletne vypredali. V parteri vzniknú priestory pre obchodné prevádzky. Parkovanie je riešené v podzemí aj na povrchu. Atraktívnym doplnkom projektu majú byť zelené úpravy v okolí domu vo výmere takmer 3-tisíc metrov štvorcových. Architektonický návrh si developer obstaral vo vlastnej réžii, dokončenie sa očakáva v 4Q 2018.

Starý Háj je jednoduchý, no decentný projekt, ktorý doplní mozaiku podobných realizácii v okolí. Za pár rokov sa územie zmenilo k nepoznaniu - a táto transformácia bude pokračovať. Atraktivita lokality sa nepochybne ďalej zvýši, keď sa vybuduje Nové Lido, ktoré uvažuje s vybudovaním akéhosi zeleného mosta ponad Einsteinovu ulicu.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: VI Group

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube