Author photoAdrian Gubčo 20.11.2017 08:05

Construction update: N!do, 12.11.2017

Prvá etapa výstavby projektu N!do dosiahla hrubú stavbu. Zreteľné sa už začína črtať elegantná architektúra tohto obytného súboru od developera Iuris Group.

Prvá etapa pozostáva z trojice domov, v ktorej vznikne 114 bytov a jeden ateliér. Voľná je v tejto chvíli niečo vyše tretina. Parkovanie je riešené prevažne v podzemí, priestor medzi domami bude parkovo upravený. Architektúru má na starosti štúdio GRIDO pod vedením architekta Petra Sticzaya-Gromskeho. Dokončenie prvej etapy developer očakáva v 3Q 2018.

N!do sa zatiaľ črtá ako veľmi elegantný projekt, ktorý bude výrazným prvkom v postupne sa transformujúcej lokalite. Vysoký štandard N!da je určitým prísľubom, že aj iné projekty developera môžu priniesť podobnú kvalitu. Dôležité to je predovšetkým s prihliadnutím na fakt, že Iuris bude developovať aj tzv. Petržalský rozvojový koridor, teda budúce centrum najväčšieho slovenského sídliska. Predstavenie tejto vízie možno očakávať zrejme v budúcom roku.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: IURIS Group

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube