Author photoAdrian Gubčo 26.06.2018 13:00

Construction update: Twin City Tower, 18.6.2018

Najnovšia bratislavská veža je už vo fáze, kedy sa v prípade exteriéru pracuje na posledných detailoch a čoskoro sa začne s úpravami okolia. Developer HB Reavis chce projekt dokončiť ešte v priebehu leta.

Twin City Tower je administratívna výšková budova s 24 nadzemnými podlažiami a 89 metrami. Obsahuje 35-tisíc štvorcových metrov kancelárskych priestorov v najvyššom štandarde a s certifikátom BREEAM Excellent. Väčšina nájomcov ešte nie je známych, hoci najvýznamnejším by mala byť nadnárodná telekomunikačná a IT korporácia, dve podlažia zaberie spoločnosť Energochemica, čoskoro sa zrejme oznámia aj ďalšie firmy. Architektonický koncept vypracovali Siebert + Talaš, CEPM a John Robertson Architects. 

Po dokončení Twin City Tower sa vytvorí ucelený moderný mestský blok medzi ulicami Mlynské nivy, Továrenská a Karadžičova. Pôjde o ďalší kúsok do skladačky budúceho downtownu, ktorý sa postupne stáva realitou.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: HB Reavis

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube