Author photoAdrian Gubčo 18.12.2017 12:30

Posledný zo superpriestorov v Novom Lide odhalený

Iniciatíva Nové Lido, za ktorou stoja developeri J&T Real Estate a HB Reavis, zverejňuje posledný zo série piatich tzv. superpriestorov, ktoré majú v novej štvrti vzniknúť. Tento má podobu tzv. office parku.

Zdroj: Nové Lido

Zdroj: Nové Lido

Má ísť o miesto, ktoré bude nielen estetickým doplnkom k plánovanému kancelárskemu developmemtu pozdĺž Einsteinovej ulice, ale aj rozšírením pracoviska a miestom pre trávenie voľného času mimo pracovnej doby. Za konceptom stojí kancelária Marko&Placemakers, ktorá už má skúsenosti s podobnými realizáciami aj v Bratislave (napr. Digital Park či Rosum). Modeláciou priestoru chce vytvoriť zaujímavé zákutia a zároveň vytvoriť podmieny pre vybudovanie prepojení s Petržalkou v podobe zelených mostov ponad Einsteinovu.

Po predstavení tohto priestoru je už známa podoba všetkých verejných priestranstiev zamýšľaného nového centra mesta. Pomaly tak začína zrieť čas na odhalenie aj ďalších kľúčových prvkov: budov a hmôt, ktoré zónu naplnia kľúčovou vecou: obsahom, teda ľuďmi.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: Nové Lido

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube