Author photoAdrian Gubčo 09.02.2018 09:00

Posledné byty v projekte Tammi v predaji

Posledná časť bytov v rámci piatej fázy dúbravského projektu Tammi od developera YIT Slovakia ide do predaja. Nový bytový dom vyrastie severne od druhej budovy piatej etapy, s ktorou bude prepojený komunitným parkom. Obe budovy nadväzujú na predchádzajúce etapy a ukončia výstavbu tohto projektu, ktorý je už aktuálne vo výstavbe.

Zdroj: YIT Slovakia

Zdroj: YIT Slovakia

V rámci piatej etapy, ktorá uzatvára projekt Tammi, tak vyrastajú dva bytové domy: južnejší so 14 nadzemnými podlažiami vrátane dvoch ustúpených prinesie 86 bytových jednotiek (ich predaj beží od septembra 2017), severnejší s 8 nadzemnými podlažiami bude obsahovať 42 bytov.

Novoponúkaná budova ponúkne na výber štyri apartmány a jedno-, dvoj- a trojizbové byty s plochou 30 až 69 metrov štvorcových. Väčšina bytov má balkón alebo terasu. Cena aktuálne voľných bytov začína na sume 70.220 eur, v cene je zahrnutá aj pivničná kobka. Súčasťou piatej etapy je podzemná garáž so 149 stojiskami pre autá a 6 stojiskami pre motorky, ako aj 35 exteriérových parkovacích miest pre verejnosť.

Developer dokončením tejto budovy uzatvorí výstavbu Tammi, ktoré vytvorilo malé sídlisko na severnom okraji Dúbravky. Hoci architektúra jednotlivých domov je jednoduchá, v rámci zámeru vzniklo dosť exteriérových plôch a podľa developera, ponuka oslovila predovšetkým mladých ľudí, ktorí už postupne začínajú budovať akúsi komunitu. V okolí pribúda viacero projektov (Dúbravy od Corwinu či Pekná Vyhliadka od Archikódu) a je pravdepodobné, že výstavbe ešte nie je koniec.

V budúcnosti sa rovnako predpokladá aj zlepšenie spojenia k Borom, keďže developer Penta Real Estate sa zaviazal k vytvoreniu štúdie uskutočniteľnosti električkovej trate. Prípadná trať do Borov by mohla byť ďalším impulzom k zatraktívneniu lokality a tým k jej ďalšiemu rozvoju.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: YIT Slovakia
  • Zdroj: YIT Slovakia
  • Zdroj: YIT Slovakia
  • Zdroj: YIT Slovakia
  • Zdroj: YIT Slovakia

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube