Author photoAdrian Gubčo 02.02.2018 13:00

Luxus v Skyparku

Hoci SKY PARK by Zaha Hadid už teasoval skoré odhalenie penthousov, teda najvyššie položených bytov vo všetkých vežiach prvej fázy, zdá sa, že nateraz sa ich definitívne odhalenie odkladá. Napriek tomu už je známych niekoľko nepotvrdených informácii.

Zdroj: Penta Real Estate

Zdroj: Penta Real Estate

Podľa nich sa na 28. a 29. podlaží všetkých veží bude nachádzať po šesť bytov, dva o výmere zhruba 155 metrov štvorcových (a 35 metrov štvorcových terasa) s dennou časťou orientovanou na centrum, dva trojizbové so západnou orientáciou a výmerou 81-85 metrov štvorcových, a dva dvojizbové s východnou orientáciou. Byty označené ako Panoramatic Collection majú byť dokončené do vyššieho štandardu.

Na najvyššom 30. podlaží veží budú najexkluzívnejšie byty z celého projektu, Penthouse Apartments, ktoré budú po dva v každej veži. Výmera by mala byť okolo 260 metrov štvorcových, 30 metrov štvorcových zaberie terasa, denná časť a master bedroom budú s orientáciou na centrum a Hrad. Dokončované budú do štádia holobytu.

K ďalším výhodám má patriť flexibilita, čo sa týka úprav dispozícii, výška stropov až vyše troch metrov, systém prioritizácie výťahu či krajšie upravené spoločné priestory. Cenovky budú mať, v prípade tých rozľahlejších bytov, sedem cifier - a údajne už niekoľko predrezervácii developer Penta Real Estate má.

Na definitívne informácie si však musíme počkať ešte nejakú dobu. Už teraz však možno bezpečne konštatovať, že pôjde o jedny z najluxusnejších, ako aj najdrahších bytov v metropole Slovenska.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Zdroj: Penta Real Estate
  • Zdroj: Penta Real Estate
  • Zdroj: Penta Real Estate
  • Zdroj: Penta Real Estate
  • Zdroj: Penta Real Estate
  • Zdroj: Penta Real Estate

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube