Author photoAdrian Gubčo 12.02.2018 14:00

Construction update: Einsteinova Business Center, 6.2.2018

Finálne kontúry už naberá ďalšie z bratislavských administratívnych centier, petržalský projekt Einsteinova Business Center. Po dokončení doplní sériu administratívnych budov pozdĺž rušnej dopravnej tepny, Einsteinovej ulice.

Projekt pozostáva z dvoch hmôt, jednej 8-podlažnej a druhej 17-podlažnej, vyrastajúcich zo spoločnej podnože, kde okrem služieb vznikli predovšetkým parkovacie miesta. Developer S Immo AG tu vybuduje 21.000 štvorcových metrov kancelárskych priestorov, už známymi nájomníkmi budú spoločnosti ako Uniqa Poisťovňa, Datalan, Tempest alebo IBM. Komplex z dielne architektonickej kancelárie Siebert + Talaš bude dokončený v priebehu tohto roka.

Táto časť Petržalky je miestom, kde prebieha čulý stavebný rozvoj, čo je dané dostupnosťou do centra mesta, čo nedávno ešte zlepšila nová električková trať. Vznikajú tu tak administratívne komplexy, ako aj bytové domy. V budúcnosti sa urbánny charakter územia ešte posilní, keď sa začne budovať projekt Nové Lido. Einsteinova Business Center sa tak ocitne priamo na okraji novej časti centra Bratislavy.

Sledujte YIM.BA na Instagrame.

Sledujte YIM.BA na YouTube.

Galéria

  • Pohľad z Twin City Tower
  • Zdroj: S Immo AG

Mapa projektu

Komentáre

Najčítanejšie

Zo Slovenska

Tlačové správy

Instagram

Informácie o projektoch, výstavbe a architektúre v Bratislave | Information about development and architecture in Bratislava, Slovakia

Pozrieť viac

YouTube